Nieuw in Assen!

downloadenLindy Hop

Op dinsdag 24 mei starten we een introductie cursus Lindy Hop van 8 lessen.
Wil je vooraf kennis maken met deze dansvorm dan kan je op dinsdag 17 mei een
gratis proefles volgen. Reserveren is verplicht!

Cursusinformatie
Lestijd van de proefles/cursus is van 20:00 – 21:15 uur incl. 15 minuten pauze.
Kosten: € 88,00

Wat is Lindy Hop?
Lindy Hop is ontstaan in Harlem, New York gedurende de ‘roaring twenties’. Het is een mengelmoes van verschillende Afrikaans-Amerikaanse dansen en heeft sinds de jaren ‘90 een grote comeback gemaakt. Het is een partnered dans die ook solo elementen bevat. Lindy Hop is zeer vrolijk, energiek en heeft een rijke geschiedenis.

Introductie docenten
 DSC7876
John werd in 2017 verliefd op Lindy Hop toen hij na twee lessen al deelnam aan een groot swingdansevenement, en is sindsdien niet meer opgehouden met vooruitgaan. Het is Johns persoonlijke uitdaging om iedere kans aan te grijpen zijn techniek te verbeteren, waar dan ook de focus op ligt wanneer hij zelf les geeft. Naast Lindy Hop geeft John ook les in Solo Jazz, en danst hij Latijnse dansen als Salsa, Bachata en Merengue

 DSC7705

Anneke was op slag verkocht na haar eerste Lindy Hop dansles in 2017. Fanatiek als ze is om mensen bij elkaar te brengen, speelde ze een grote rol in het organiseren van swing dance workshops en dansfeesten in Groningen aan het begin van haar danscarrière.
Flow, speelsheid en balans staan centraal in Annekes lessen, wat zij enthousiast overbrengt.

Als lerarenkoppel brengen John en Anneke het beste in iedereen naar boven. Graag introduceren zij de wereld van Lindy Hop aan jullie in een compacte kennismakingscursus!

 

Technieklessen voorjaar 2022

Technieklessen voor NIET wedstrijddansers!

 

Door een betere lichaamscontrole zal je makkelijker, beter gaan dansen en nog meer plezier aan het dansen beleven!

 

De technieklessen worden op een zaterdagmiddag gegeven. De lessen bestaan uit 45 minuten ballroom- en 45 minuten latin-techniek.
Aanvang: 13:00 uur / Einde: 14:45 uur incl. 15 minuten pauze.
Kosten: € 15,00 per persoon per workshop. Bij het volgen van alle vier de workshops zijn de kosten € 45,00 per persoon.

 

De les data voor komende 4 lessen zijn:
19 maart, 16 april, 14 mei en11 juni.


Opgave dient vroegtijdig vooraf te gebeuren per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de betaling is vooraf!